Poletna šola

3D tisk in modeliranje

Poletje je čas, ko se lahko posvetimo stvarem, ki nas zanimajo ali stvarem, ki bi jih radi spoznali.

Poletna šola 3D tiska in modeliranja je odlična priložnost, da otroci preživijo počitnice na zabaven in izobraževalen način.

Naslednja izvedba

Osnovne informacije:

  • Termin – 15. – 19. julij 2024
  • Cena – 200 €
  • Starost – Za otroke od 6. do 9. razreda
  • Lokacija – Ljubljana Dravlje
  • Dolžina – Od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00
  • Prehrana – Dopoldanska malica in kosilo

Pester program:

Glavna tema poletne šole je 3D tisk in modeliranje. Otroci na poletni šoli pridobijo vsa potrebna znanja, da izdelke narišejo v računalniškem programu in ga natisnejo. Za vsakega otroka priskrbimo računalnik in 3D tiskalnik.

Delo za računalnikom popestrimo z dopoldanskim in popoldanskim daljšim odmorom, ki je namenjen gibanju, preizkušanju natisnjenih izdelkov, likovni ustvarjalnosti in športu.

Kako je potekalo lanska poletna šola, si lahko preberete tu.

Več informacij:

Za vsa dodatna vprašanja pišite na elektronski naslov. Za podrobnosti pa se lahko slišimo tudi po telefonu.

phone

068 920 416

Zakaj je poletna šola dobra izbira?

3D tiskanje in modeliranje omogočata otrokom, da izrazijo svojo kreativnost in ustvarjalnost, saj lahko s pomočjo računalniškega programa ustvarijo popolnoma nove modele in oblike.

Otroci se bodo naučili, kako na inovativen način reševati izzive. Cilj poletne šole je otroke opremiti z znanjem, da individualno prepoznajo izziv, oblikujejo rešitev, narišejo in natisnejo izdelek.

Poletna šola 3D tiska in modeliranja ponuja otrokom priložnost, da se naučijo novih veščin in spretnosti, ki so pomembne v sodobnem svetu. Otroci se bodo naučili, kako uporabljati programe za modeliranje, kako pripraviti datoteke za tiskanje in kako narisan model natisniti.

Te veščine so vse bolj pomembne v industriji in to znanje, te veščine in spretnosti pomagajo otrokom, da se pripravijo na prihodnost.

O poletni šoli

Prijave