3D tisk in modeliranje

V okviru študijske skupine 3D učitelj organiziramo izobraževanje na področju 3D tiska in modeliranja.

Z izobraževanjem želimo tehnologijo 3D tiska približati tudi šolam. 3D tisk in modeliranje prepoznavamo kot tehnologijo, ki poveča motivacijo učencev, razvija prostorsko predstavo in je tehnologija, ki jo podjetja dnevno uporabljajo.

Naslednja izvedba

Termin izobraževanja:

Izobraževanje poteka v treh delih: uvodno srečanje, domače delo in zaključno srečanje. Uvodno srečanje bo potekalo 22. marca. Sledi domače delo, ko se udeleženci preko videopredstavitev urijo v modeliranju in spoznajo različne nastavitve 3D tiska. Zaključno srečanje bo potekalo 12. aprila.

Srečanja potekajo od 9.00 do 16.00.

Osnovne informacije:

  • Termin – pomlad 2025
  • Cena – 80 €
  • Lokacija – OŠ Dravlje, Ljubljana
  • Dolžina – 24 ur
  • Potrdilo – Po izobraževanju prejmete potrdilo v vrednosti 1,5 točke.

3D tiskalnik in ostale potrebščine:

Vsak učitelj med izobraževanje potrebuje 3D tiskalnik. Izobraževanja se lahko udeležite s šolskim 3D tiskalnikom. Za vse, ki le-tega nimate, ponujamo možnost brezplačne izposoje ali nakupa. Skupaj z vami ga na uvodnem srečanju sestavimo in skalibriramo.

Vsak učitelj na izobraževanju potrebuje prenosni računalnik, ki ima omogočen dostop do omrežja eduroam ter računalniško miško.

Več informacij:

Za vsa dodatna vprašanja pišite na elektronski naslov. Za podrobnosti pa se lahko slišimo tudi po telefonu.

phone

068 920 416

Kaj so o izobraževanju povedali učitelji?

Prijave

Zbiramo predprijave na izobraževanje. Predviden termin izvedbe: marec 2025. O točnem terminu izobraževanja vas obvestimo naknadno.