Poletni teden 3D tiska

Poletje je čas, ko se lahko posvetimo stvarem, ki nas zanimajo ali stvarem, ki bi jih radi spoznali.

Poletni teden 3D tiska je odlična priložnost, da otroci preživijo počitnice na zabaven in izobraževalen način.

Naslednja izvedba

Osnovne informacije:

  • Termin – poletje 2025
  • Starost – Za otroke od 5. do 9. razreda
  • Lokacija – Ljubljana Dravlje
  • Dolžina – Od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00
  • Prehrana – Dopoldanska malica in kosilo

Pester program:

Glavna tema poletnega tedna je 3D tisk. Otroci pridobijo vsa potrebna znanja, da izdelke narišejo v računalniškem programu in ga natisnejo. Za vsakega otroka priskrbimo računalnik in 3D tiskalnik.

Delo za računalnikom popestrimo z dopoldanskim in popoldanskim daljšim odmorom, ki je namenjen gibanju, preizkušanju natisnjenih izdelkov, likovni ustvarjalnosti in športu.

Kako je potekal lanski poletni teden, si lahko preberete tu.

Več informacij:

phone

068 920 416

Zakaj je poletni teden dobra izbira?

3D tiskanje in modeliranje omogočata otrokom, da izrazijo svojo kreativnost in ustvarjalnost, saj lahko s pomočjo računalniškega programa ustvarijo popolnoma nove modele in oblike.

Otroci se bodo naučili, kako na inovativen način reševati izzive. Cilj poletnega tedna je otroke opremiti z znanjem, da individualno prepoznajo izziv, oblikujejo rešitev, narišejo in natisnejo izdelek.

Ponujamo priložnost, da se otroci naučijo novih veščin in spretnosti, ki so pomembne v sodobnem svetu. Otroci se bodo naučili, kako uporabljati programe za modeliranje, kako pripraviti datoteke za tiskanje in kako narisan model natisniti.

Te veščine so vse bolj pomembne v industriji in to znanje, te veščine in spretnosti pomagajo otrokom, da se pripravijo na prihodnost.

Kaj so o poletnem tednu povedali starši?

Prijave